2012. július 16., hétfő

Nyitott könyvszekrények


Emlékeztek, előző bejegyzésben  írtam az áhított könyvcseréről, ami történetesen nem a FB oldalon zajlott le, de meglátogattam a kmo könyvmegállót a Köki Terminálban és otthagytam a polcon. Helyette egy 1962-es kiadású, Karácsony Benő könyvet hoztam el. Jó "üzlet" igaz? Ám ez a könyvmegálló nagy meglepit okozott számomra: nagyon üres polcai voltak (ez negatív) annak ellenére, hogy több kiadó a támogatója, két idős, olvasó úriemberrel, vasárnap délelőtt (ez pozitív) és hangulatos berendezéssel (szintén pozitív). Néhány fotót is készítettem, itt megnézhetitek. Kíváncsi vagyok, hogy a budai oldalon létesített könyvmegállók is ilyen üresen állnak? (Az Aquincumi KönyvMegálló a Római tér 1., a Csillaghegyi KönyvMegálló a Mátyás király út 5. előtti területen vannak) Ezenkívül Wekerlén is van , ahol nyitvatartási órarend alapján működik, a vandalizmus elkerülése végett...
Ne feledd, a "hozz egy könyvet, vigyél cserébe másikat" akciót most már virtuálisan is megteheted a Még több könyv oldalon is !


Nincsenek megjegyzések:

Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.
Még több könyv

Promote Your Page Too